.mk.rs.al.gr.si

ЗГОЛЕМИ ЈА ТВОЈАТА БИЗНИС МРЕЖА

Инспирирај ги твоите клиенти. Дигитално !

ВИЗИТ КАРТИЧКИТЕ

СЕ СРЕТНУВААТ СО ДИГИТАЛНАТА ЕРА

Креирајте

Лесно, за 2 минути.

Секогаш со вас

Заборавете ги незгодните моменти.

Ажурирај

ја секоја промена без трошок.

Што е MyContact

Дигитална визит карта

Незаборавна прва импресија кон деловниот партнер.

Споделува со секого без апликација, го споделува твојот бизнис за секунда.

Прилагодлив дизајн

Дизајн по инструкции на клиентот.

Креирај по сопствен вкус, прилагоди слика, позадина и вметни ги твоите омилени социални мрежи.

Заштедете
средства

Традиционалните визит карти чинат многу повеќе.

Промената на вашите податоци со MyContact ја правите бесплатно.

Лесно за споделување

Компатибилно со сите телефони,
не е потребна апликација​

Корисна алатка за анализа на активности и посетеност во тимот.


Два начина на споделување

Допри или скенирај користејќи смартфон, без инсталација на апликација.

Толку е едноставно.

Допри

1. Приближи го телефонот до MYC стикерот.
2. Отвори ја нотификацијата.

Скенирај

1. Вклучи ја камерата на телефонот.
2. Насочи ја кон QR кодот.
3. Отворија ја нотификацијата.

MyContact ценовник

ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ОМИЛЕН ПАКЕТ

Промотор

1 MyContact картичкa
Бесплатно

 • MYC Стикер
 • Фотографија / Лого
 • 4 Социјални линкови
 • QR КОД
 • Месечна статистика
 • Без реклами

MyContact +

1 MyContact картичка
3000 .ден годишно
 • MYC Стикер
 • Фотографија / Лого
 • 8 Социјални линкови
 • Персонализиран QR КОД
 • Годишна статистика
 • Без реклами
Популарно

Корпоративно

+ 10 MyContact картички
Побарај цена

 • MYC Стикер
 • Фотографија / Лого
 • 8 Социјални линкови
 • QR КОД
 • Годишна статистика
 • Без реклами
 • Сопствен домаин линк
 • Професионален графички дизајн
 • Скалести цени согласно побарани количини

Сподели со секого

Инспирирај ги твоите клиенти. Дигитално !​